Szeretem a férjem. Szeretném jobban is.

A párkapcsolati tanácsadáson, igazából tanácsot nem adok, de a legnagyobb segítség, amit szenvedélyesen képviselek, az a tévhitek feltárása, a tartós megoldás forrására rámutatva.

Egyik beszélgetés-sorozatból egy visszajelzés megosztható formában is érkezett, én mégis névtelenül osztom meg. Köszönöm, „Magdika”!

„Hónapok hosszú sora óta volt egy elakadásunk a házasságunkban, Ami körül forogtunk körbe-körbe, de nem találtunk megoldást. Imádkoztunk útmutatásért Istenhez, és elengedtük a problémát, hogy akár így is maradhat, és ezzel így kell már együtt éljünk?! Amikor megláttam Evódia hirdetését a házassági tanácsadásról azonnal éreztem, hogy ő a mi emberünk, aki az imáink meghallgatására lett küldve segítségül nekünk. Nem volt nehéz őszintén elmondani a gondjaimat neki, mert ő az én szememben egy hiteles nő, feleség, anya. Amikor átbeszéltük hármasban az adott problémát, fellélegezve léptem ki a beszélgetésünk helyszínéről, már nem láttam olyan óriásinak a problémánkat, megkönnyebbülve, hogy van megoldás. Most is Istentől jött, de kellett egy szakember, aki rávilágított elakadásunk gyökerére. Megfogadtuk a férjemmel, hogy ezek után nem várunk ilyen sokat a segítségkéréssel, ha adódik a jövőben. Minden percért kár…”

NEM KELL VÁRNI, HA VAN PROBLÉMA, S VAN KIHEZ FORDULNI!

Keressetek egy bizalmast, házaspárt, megbízható szakembert és minél hamarabb dolgozzatok az ügyön.

VALÓBAN, MINDEN PERCÉRT KÁR!

S néha túl késő… ne legyen így ez veled, veletek!

Pexels képe a Pixabay -en.