az érzelmi intelligencia fejleszthető, a tudatosítás gyakorolható

mentálhigiénés hétvége hölgyeknek

Csütörtök estétől vasárnap reggelig 21 személy együtt és önállóan dolgozik a lelki-testi-szellemi-szociális egészségén .

Előadást, csoportos foglalkozást, kisebb “team building” jellegű rendezvényt is vállalhatok, előzetes egyeztetésekkel.

2021 Szeptember:

2022 március - Hajdúszoboszló:

2022 május - Sólyomkővár:

2022 szeptember - Sólyomkővár:

Következő dátumok:

Reziliencia (Érezd és Lásd) hétvége felelősséget hordozó nőknek (bármilyen vezetésben légy, teljes idejű misszióban, segítő szakmában, lelkipásztor feleség stb)
Egy nagyszerű lehetőséget szeretnék megosztani: élőben találkozhatunk 2024. május 3-5 napokon, egy csodálatos helyszínen, közösségben sok hölggyel. Legyen módunk igazán Istenhez és egymáshoz kapcsolódni. Kihagyhatatlan lehetőség és ajánlat.
Helyszín Vajta, Zichy kastély, melyet bejegyzés végén található linken tekinthettek meg.
Néhány fontos információ, amiről már most tudhatunk:
Helyszín: Vajta, Zichy kastély
étkezés: Péntek/vacsora, Szombat/teljes ellátás, Vasárnap/reggeli, ebéd
-csodás környezet
-kényelmes szobák
max. létszám: 120 fő (az Érezd és lásd hétvége csoportjainak találkozója is lehet ez!)
A jelentkezés már megkezdődött, és ha szeretnétek jönni, kérlek, kezdjétek el a jelentkezési lapot kitölteni.

Részletekről itt kérdezhetsz bővebben:
[email protected]

Akik kitöltik ezt az űrlapot, azoknak február 1-ig levél érkezik a többi információval és utána az előleg átutalással lehet lefoglalni véglegesen a helyet. Már csak néhány szabad hely van, de ezeket bárkinek elérhetővé tettem így a nyilvános megosztással.

Regisztráció

A résztvevők mondták:

A hétvégén többet kaptam mint amire számítottam. Önismeretet, (gyengeségeim megvilágítását, most már csak tanulnom és cselekednem kell a helyreállítást), de megerősítést is kaptam a már megformálódott célokhoz, testi-lelki felüdülést. Hát kell ennél több? Köszönöm.
Ildikó (Nagyvárad)
közgazdász, vállalkozó
Sosem voltam még színtanácsadáson, és most hatalmas aha-élmény volt, hogy bizonyos színek, ékszerek, amiket hordtam, "nem a színeim" mert nem emelik ki a természetes, Istentől kapott vonásaimat. Miután lecseréltem ezt a pár apróságot, sokkal jobban tetszem magamnak, és több bókot is kapok.
Mariann (Szajol)
angol nyelvtanár
Minden percét élveztem az egész hétvégének, a reggeli sétától a tó mellett, az erdőben,az áhítatok, tanítások, fürdőzés, szombat esti koncert-ez valami csodálatos volt. Isten jelenlétét tapasztaltuk mindenek felett
Magdi (Debrecen)
gyógyszertári szakasszisztens
Az meg, hogy minden nap ért minket valami kis meglepetés, ajándék, különlegesség, csak hab a tortán! Köszönöm nektek, mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a hétvégéhez!
Margit (Felvidék)
A közösség, ami a legutóbbi időben hiányzott nekem, és ezen a hétvégén ez volt számomra ajándék . Különböző emberek, legtöbbje ismeretlen, de ugyanaz a Lélek és emiatt egység. Az őszinte beszélgetések, az egymást jobban megismerés jelentették számomra az igazi kikapcsolódást.
Júlia (Nagyvárad)
orvosnő
Ez a hétvége egy szelet volt a mennyből, igazi testi lelki szellemi felüdülés! Álmaimban sem gondoltam, hogy az én ringlispíl életem ennyi idő alatt megállhat, sőt új irányt vehet. Hogy ott számomra hihetetlen korán fel tudok kelni, azért hogy mozogjak és ezt szívből tegyem.
Nina (Kecskemét)
Ez a hétvége maga volt a csoda: a csodálatos környezettel, a szerető, biztonságos közeggel, a csodálatos meglepetésekkel, a testi-lelki-szellemi "kényeztetéssel", az izgalmas beszélgetésekkel 🙂 A VALÓDI békességet, megpihenést és felüdülést itt valóságosan megélhettem ezalatt a néhány nap alatt, s hazaérve teljesen "kisimulva" s feltöltődve tudtam folytatni a pörgős hétköznapokat. Köszönöm.
Szilvi
volt jógaoktató
Falak dőltek - az ellenállás és félelem falai, ajtók nyíltak meg - barátságok erősödtek, szövődtek, gyarapodtunk izomban (40 perces intenzín edzés után), bókok elviselésében , elméleti és gyakorlati tudásban. Olyan volt ez a hétvége, mint egy turmix: kényelem, testi-lelki kényeztetés, önbizalomfejlesztés, lelki mélybenézés...Végre magunkkal is foglalkozhattunk: érzéseinkkel, vágyainkkal, életfeladatainkkal. Hálás vagyok, hogy részese lehettem.
Mónika (Belényes)
tanító
Ez a hétvége számomra kivételesen kimagasló volt. A világ zajától egy kicsit távolabb, olyan nőkkel társalogtam, akiket nem is igazán ismertem, mégis első perctől volt bennünk valami közös: a szeretetünk Isten iránt – ez aztán minden olyan sorompót megszüntetett, ami talán első érzésre ott volt. Sok lelki kérdés választ talált, és testi egészségünkre is nagyon sok hangsúlyt fektetett az előadó. Tetszett, hogy nemcsak elméleti tudással gazdagodtam, hanem gyakorlatias, életből jövő praktikák is bevoltak mutatva. Mindenkinek ajánlok egy ilyen hétvégét, aki vágyik testi lelki megújulásra, feltöltődésre.
Tündi (Debrecen)
Service Designer Architect
Isten annyira jó volt hozzánk, hogy bár esőt jósoltak, sütött a nap és mi kint a szabadban edzhettünk ... ma estére éreztem igazán a hatást.
Anikó (Florida)
Cukrász